Blog

Blog

fredag den 11. oktober 2013

Kend din målgruppe

Blev kontaktet her lige før fyraften af en mere eller mindre panik-ramt underviser, der skulle have styr på referencerne i det kapitel til en bog, som hun arbejder på og også skulle sende til forlaget i dag. Hun bruger Refworks og var løbet ind i nogle problemer. Jeg viste hende Refworks Vidensbank og vi kunne heldigvis finde svaret der 😊
Hun kendte ikke Refworks Vidensbank (hvilket ikke er så underligt, da vi indtil videre ikke har gjort andet end at sætte det på som en nyhed på www.ucnbib.dk).
Men hun blev helt begejstret, og sagde, at det var lige sådan noget, hun og hendes kollegaer havde brug for. Og at hun straks ville fortælle kollegaerne om stedet. Mon ikke det nu vil gå som en løbeild via mund-mund-metoden blandt alle Refworks-brugerne på UCN...?
Dejligt at få lidt feedback fra en fra "virkeligheden" på det, man går og laver. Og dejligt at fornemme, at vi nok har ramt et behov hos målgruppen. Det kan jo ellers være svært at vide, om der er nogle "derude", der læser det man skriver. Vi skal ikke forvente kommentarer på vores blogs, og her var et eksempel på, at man sagtens kan lære noget ved at lurke - helt anonymt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar